LET OP: Minimum bestelling van EUR 100,00 exclusief BTW en exlusief verzenkosten, Glas is alleen af te halen

Wij zijn voor onbepaalde tijd gesloten

Voor buitenlandse klanten is het alleen nog mogelijk met een geldig BTW nummer te bestellen

Klantenservice

Heeft U een vraag over het winkelen op TPT? Hieronder kunt U de belangrijkste informatie over het bestellen, betalen en verzenden terugvinden. Staat het antwoord op Uw vraag er niet bij? Neem dan even contact op.

 

Registreren?

U dient een account aan te maken voor dat u bij TPT een bestelling kunt plaatsen. 

Een account heeft een aantal voordelen
Uw gegevens worden bewaard, dus het bestellen gaat een volgende keer sneller en makkelijker. Ook heeft U inzicht in Uw (eerdere) bestellingen en kunt U de status ervan volgen.
 

Hoe kunt U betalen?

Betalen op TPT  is op 2  manieren mogelijk. Ten eerste kunt u betalen met Ideal of Paypal waarbij u tijdens het bestelproces direct wordt doorgestuurd naar uw bank en kan betalen. Daarnaast is betalen mogelijk via een normale bankoverschrijving of internetbankieren op een moment dat het u uitkomt. In de bevestiging van de bestelling kunt u de bankgegevens vinden. U dient het bedrag binnen 14 dagen naar onze bankrekening over te maken. Pas indien de betaling bij TPT binnen is, wordt de bestelling verstuurd. Is de betaaltermijn van 14 dagen voorbij en is de betaling niet bij ons binnen? Dan wordt uw bestelling geannuleerd.

Hierbij willen wij benadrukken dat u door het bestellen op TPT en het akkoord gaan met onze Algemene Voorwaarden, een juridische overeenkomst bent aangegaan waarbij u als koper de verplichting hebt om te betalen. Het kan een keer voorkomen dat u een bestelling wilt annuleren of vergeet te betalen, maar indien het meerdere malen voorkomt dat wij de bestelling moeten annuleren omdat de betaling niet bij ons binnen is gekomen, kan het zijn dat het niet meer mogelijk is om op TPT te bestellen.
 

Hoe worden de artikelen verzonden en wat kost dit?

De bestelling wordt zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verstuurd. Meestal is dit dezelfde of de volgende dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen. In het bestelproces kunt U kiezen uit de volgende verzendwijzen:

1. Pakket PostNL in Nederland  max 1.75 x 0.78 x 0.58 m

t/m 10 kg   € 8,50
t/m 30 kg   € 13,50
afhalen: gratis


2. Pakket  Europa   max 1.00x 0.50 x 0.50 m

T/M   

2kg   

5kg   

10kg   

20kg   

30kg   

EUR1      

€ 15,50   

€ 22,00   

€ 27,50    

€ 36,50

€ 43,00

AFHALEN:

GRATIS

3. Wereldwijd: Op aanvraag 

4. Andere maten en gewichten op aanvraag.


BTW

Alle prijzen op TPT zijn inclusief 21% BTW, dit geldt ook voor de verzendkosten.


Hoe kunt U een klacht indienen?

De producten die TPT levert dient U in perfecte staat te ontvangen. Daarnaast moeten onze producten voldoen aan de op de website vermelde kenmerken. 
Bij ontvangst van het artikel dient U de staat van het product te onderzoeken of te inspecteren. Indien U een gebrek ontdekt, bijv. een fout of beschadiging, dient U dit aan te tonen bijv. door een foto van het product te maken. Vervolgens dient U het gebrek (en het bewijs) onmiddellijk aan ons te melden zodat een oplossing kan worden gezocht.

Klachten over de producten of uitvoering van de overeenkomst, dienen zo spoedig mogelijk en volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij ons.

TPT zal ingediende klachten uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de ontvangstdatum behandelen.


Kunt u een artikel retourneren?

Als het artikel niet juist is, dan heeft u de mogelijkheid om het binnen een termijn van 14 dagen (na ontvangst van het artikel) terug te sturen. U hoeft hierbij geen reden op te geven waarom u het artikel wilt retourneren, maar TPT kan dit wel aan U vragen ten behoeve van verbetering van onze bedrijfsdoeleinden. U kunt het artikel terugsturen naar:

Truck Parts Trading B.V.

Ambachtsweg 12
6673 DK Andelst


Voorwaarden voor retourneren:

* Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt behouden. Het artikel mag niet gemonteerd of beschadigd zijn . U dient het artikel in de originele staat en verpakking en met alle toebehoren te retourneren.

* Bij de bestelling heeft u een retourformulier ontvangen. U dient dit formulier volledig in te vullen en samen met het product te retourneren.

* De kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. 
Wij adviseren U om het artikel terug te sturen via de pakketdienst.
U bent zelf verantwoordelijk voor een bewijs dat de geleverde zaken binnen de termijn zijn teruggestuurd, bijv. door middel van een bewijs van postbezorging.

* Als TPT het product in goede orde heeft ontvangen, gaan wij over tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na het retourneren.

* Wanneer een redelijk vermoeden bestaat dat het product reeds is gemonteerd, gebruikt of beschadigd kan TPT besluiten het geretourneerde artikel te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten.